Nieuws2021-02-04T10:16:30+00:00

+200 deelnemers voor 2de infosessie

Terwijl de eerste infosessie in de eerste plaats was bedoeld voor de omwonenden van De Zesling richtten we ons met de tweede sessie naar alle inwoners van Oostkamp en Beernem. Iedereen kreeg hiervoor een uitnodiging in de bus. Het onderwerp was dan ook breder: we begonnen met expert Pieter Boussemaere (Vives Hogeschool) die de klimaatuitdaging toelichtte. Daarna werd De Zesling nogmaals voorgesteld en gingen we dieper in op de projecten voor de buurt. Meer dan 200 mensen schreven zich in. Wie na de sessie nog vragen had, kon een persoonlijk onlinegesprek boeken op 23/02.

Bekijk hier de opname van de 2de infosessie

Infosessie op dinsdag 16 februari om 20 uur

Wil je meer weten over De Zesling of over windenergie als oplossing voor het energievraagstuk? Sluit dan aan bij de infosessie op 16 februari 2021. We zagen jullie liever in het echt, maar omwille van corona gaat de sessie online door.

Opname van online infosessie beschikbaar

Online infosessies groot succes

Gisteren werden de plannen voor De Zesling voor de eerste keer publiek gemaakt. Luminus, Windkracht Vlaanderen en W-Kracht deden dit nog voor de vergunningsaanvraag werd ingediend. Omwille van de coronamaatregelen gingen de infosessies online door. Met sessie van 16u00 en die van 19u30 bereikten we maar liefst 161 deelnemers. Er werden heel wat vragen gesteld en het overgrote deel ervan kreeg ook live een antwoord.

De presentatie
Go to Top